Forum wielbicieli dwóch kółek
Moderator
No to jestem w domu jak zawsze było super, a Strikowi życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Brzoza
Dziekuje wszystkim za przybycie tak licznie, fajnie ze miejsce sie podobalo i ze pogoda do pisala mimo szalejacego wiatru
Dzieki rowniez za darowizny na cash for kids
Strajku wracaj do zdrowia jak najszybciej bo trzeba jechac na nastepny kamping:)
Dzieki Moon, Tommy8, wyglada jednak na to, ze tak szybko nie bedzie, dzisiaj rano dostałem tylko bilecik ze ma randke z ortopedą w poniedzialek za tydzien , i rade, zebym bral duzo czerwonych pigułek, czyli okzało się, ze niepotrzebnie was wczoraj opuscilem w pospiechu, do tej pory czsami wydawalo mi sie, ze osoby narzekajace na lokalna sluzbe zdrowia troche przesadzaja, ale sie poprawie.
Dzieki wszystkim za impreze
Ostatnio edytowany przez Strike (13-04-2014 13:51:09)
Administrator
Rowniez juz w domu, podziekowania i zdrowia Striku
Użytkownik
To ja tez sie zamelduje . Gdy wracalem , tak wialo , ze trzymalem jedna reka syna , zeby go nie zwialo
Dzieki wszystkim za impreze .
Ostatnio edytowany przez Lester (13-04-2014 18:22:07)
Użytkownik
Witam,
Fajnie bylo sie pojawic na pikniku. Super miejscowka i fajny klimat namiotowy-campingowy. Pod zielonym kaloszem padalo niemilosiernie, czego skutkiem jest ze moj telefon lezy w pudelku z ryzem w celu osuszenia(shit)!
Teraz goroco zaluje, ale jak juz mowilem, kompletuje sprzet campingowy na moto.
Btw, zakochalem sie w tej Hondzie X11 i teraz nie bede spal przez tydzien, stracilem numer telefonu do kolegi co sprzedaje, to niech sie tu przypomni.
Pzdr serdecznie.
Użytkownik
Dzieki ogromne tomku za organizacje. Byla fajna zabawa i mile spotkanie. Powrot w ulewie i wichurze. Bylo warto. Z niecierpliwoscia czekam na najkrutrza noc zatem wracaj Strike do zdrowia
Administrator
bus37 napisał:
Btw, zakochalem sie w tej Hondzie X11 i teraz nie bede spal przez tydzien, stracilem numer telefonu do kolegi co sprzedaje, to niech sie tu przypomni.
Znalazl sie kontakt do Blekiego?
Moderator
Blekiego mam na FB jak by co
Brzoza
No to co powtorka z rozrywki
Co w na to ???
( to samo miejsce dla wszystkich blisko)
A terminy to 30/31/01 MAY albo 6/7/8 CZERWIEC
Użytkownik
Hej, wysuszylem telefon i odzyskalem kontakty. Takze dzieki.
Wystawiam Kawe na sprzedaz, jak pojdzie w 24 godziny to bede negocjowal z Blekiem
Pzdr
Moderator
Bus37 czyli wiadomości ode mnie z forum nie zdążyłeś przeczytać
Brzoza
Nie ma chętnych na impreze ????
No to co powtorka z rozrywki
Co w na to ???
( to samo miejsce dla wszystkich blisko)
A terminy to 30/31/01 MAY albo 6/7/8 CZERWIEC
Moderator
1. Melduje swoją gotowość
Administrator
Niestety lipa :(
Pierwszy weekend to tt, drugi moge miec wyjazd, niestety nie zalezy to ode mnie.