Forum wielbicieli dwóch kółek
Nie wiem jak wy ale ja zaczynam myslec o zorganizowaniu otwarcia sezonu a im wczeniej tym lepiej bo mozna sobie urlopy poustawiac.
jakies propozycjie czy tak jak w zeszlym roku ???
Moderator
Jeśli to nie będzie 12 kwietnia to ja jak najbardziej jestem chętny by tankować pod korek 12 tankuje w Yorku
Użytkownik
Oczywiście że myślimy. Pierwszy weekend kwietnia 4-5 to święta, potem Moon jedzie 12 do Yorku na otwarcie sezonu. Proponuję więc kolejny weekend 17-19.
Brzoza
No na to wychodzi że 17/19kwiecien 2015 otwieramy kolejny sezon . Jakieś propozycje na nowe miejsce? Czy to samo co rok temu tak tam gdzie Banko złamał obojczyk
Moderator
Dzięki że uwzględniacie mnie w planowaniu
Użytkownik
Bez Ciebie byloby nudno.....
Moderator
Rozmawiałem z Tomkiem i warto było by ustalić datę i miejsce przed 12 kwietnia, tak bym mógł w Yorku zareklamować iprezkę i może kilka osób z angolandii wpadnie
Użytkownik
Żeby za dużo nie marudzić to my się zgłaszamy, że nam wszytko pasuje:
data 17/19 kwietnia,
miejsce to samo co w zeszłym roku - River Almond, na zachód od Perth.
Brzoza
No i to mi się podoba 😊
Moderator
Mi się bardzo podoba, choć mojej wątrobie nie bardzo hehehehe
Brzoza
No to super .Będę musiał tam być przed wami żeby trochę zorganizować parkowanie ale to wam wszystko jeszcze powiem
Moderator
Zbudujesz parking, lądowisko dla śmigłowca i wystarczy. Hotel z spa w tym roku Tobie podarujemy nie możesz się aż tak przepracowywać
Użytkownik
hotel spa przywioze ja w bagazniku. W tym roku sezon otworzylismy 1go stycznia po polnocy wracajac z sylwestra. A teraz jadymy tu i i na 12go do York tez najwyrazniej pojedziemy. Wiec kto tam z Edirnbru jakąś ekipą jechać chce, z tym ze Anka ma 125 wiec tylko ludzie posiadający motocykle, które dadzą radę za nią nadążyć. No i oczywiście L-plate więc nudne M-ki odpadają z trasy
Ostatnio edytowany przez ChaoticBiker (31-01-2015 17:54:28)
Użytkownik
Siostra & Suchy napisał:
Żeby za dużo nie marudzić to my się zgłaszamy, że nam wszytko pasuje:
data 17/19 kwietnia,
miejsce to samo co w zeszłym roku - River Almond, na zachód od Perth.
Leee , znowu bedzie wialo miedzy tymi gorami , lepsza moim zdaniem byla miejscowka na Loch Tummel . ( Raczej bede jechal autem z rodzina i gdy rozloze " wiezowiec" boje sie ze pofruniemy )