Forum wielbicieli dwóch kółek
Użytkownik
Jakos tak cicho w tej kwestii , wiec zaproponuje .... moze jakie zakonczenie sezonu zorganizowac ?
Moj wklad w rozpoczecie , tutaj by sie konczyl
Zostawiam dla " starych organizatorow " wybor miejscowki , a co do daty to moze jakies ze dwa , trzy terminy i ...... ruszamy :D
Brzoza
Witam jest cichy plan ale i nowe miejsce Loch morlich tylko jest problem niewiadomo czy tam morzna rozbic namiot na dziko a data to 12/13/14 Wrzesien
Brzoza
To miejsce odpada
Użytkownik
Nasza propozycja
https://maps.google.co.uk/maps?hl=en&ll … 3,,0,11.46
Użytkownik
Użytkownik
Ta druga propozycja wyglada atrakcyjniej i jest blizej Inverness ( niech teraz oni maja blizej ) .
Brzoza
A ja wole ta przy mostku (pierwsza) bo jest drewno
Użytkownik
tommy8 napisał:
A ja wole ta przy mostku (pierwsza) bo jest drewno
Masz racje , bo bez ogniska to ......
Użytkownik
Drewna tam jest sporo, przynajmniej było w tamtym roku. Nieraz są midgesy, ale w niewielkich ilościach.
My postaramy się być w piątek koło 8. Mam nadzieję, że oprócz naszego motoru będzie choć jeszcze jeden.....
Brzoza
No to super
Lester napisał:
Ta druga propozycja wyglada atrakcyjniej i jest blizej Inverness ( niech teraz oni maja blizej
) .
Dzieki Lester za troske, my niestety nie damy rady, bo kur... praca, ale bawcie sie dobrze
Użytkownik
Strike nie wymiękaj, przyjedźcie motórem choć na kilka godzin
Brzoza
STRIKE. Praca nie zająć ,dawaj do nas nawet ci piwo za kopie ..A tak poważnie to marz tam być i już i kropka ...
no to widzimy sie na ropoczeciu
a tak przy okazji wrocilem do szkocji i mieszkam w edinburghu wiec nadrobie straty z wypadami
dawids napisał:
no to widzimy sie na ropoczeciu
![]()
a tak przy okazji wrocilem do szkocji i mieszkam w edinburghu wiec nadrobie straty z wypadami
hehe, no to powaznie zabierasz sie za 'nadrobianie' strat - od nowego sezonu hehe ale stary jeszcze nie zamkniety
Ostatnio edytowany przez Strike (07-09-2014 17:21:00)